Vélemények
Melyekre büszkék vagyunk!

Célunk partnereink elégedettsége

Büszkék vagyunk arra, hogy számos tagunk nyilatkozik rólunk pozitívan, és elégedetten. Olvasson bele többi céges tagunk rólunk adott nyilatkozataiból!

Elégedett partnereink véleménye

parkett-zona

"Természetesen a legfontosabb az ár!

Telefonflottába léptünk be már jó pár évvel ezelőtt, amit azóta se bántunk meg. Jól képviselik a céget és jó árakkal dolgoznak. Többször megkeresett más cég, hogy ajánlanak jó percdíjakat, de amikor megtudják, hogy a Kék csoport flottájában vagyunk, akkor azt mondják, hogy annál jobbat nem tudnak, és elköszönnek. Az üzletkötőnket midig el tudom érni, és mindig tud szakavatottan válaszolni. 2019-ben már a szabadpiaci áram árakat is rajtuk keresztül intéztük!

Köszönöm az eddigi sikeres együttműködést!”

Üdvözlettel Nagy Dénes

akrilbutor.hu

“Cégünk Telekommunikációs és Üzemanyagkártya szolgáltatással kapcsolatban működik Önökkel együtt.

A KÉK Cégcsoport kedvezményei nagyban segítik cégünk működését

A szolgáltatásokkal, a segítőkészséggel, a munkatársak pozitív hozzá állásával és szakértelmével egyaránt megvagyunk elégedve.

Jó döntés Volt Önöket választani.

Együtt, összefogva tényleg könnyebb.


www.akrilbutor.hu


Köszönettel:

Ruszó Viktória"


MediMédia Kft

“Mint a MEDIMÉDIA KFT. ügyvezetője, az első perctől szimpatikusnak találtam az összefogásban rejlő lehetőséget.

Akkor is és most is a csoportban rejlő gazdasági lehetőségek, együttműködések vonzóvá tesznek egy ilyen összefogást.

Több fórumot javasolnék a tagoknak és több felületet a közös lehetőségeknek!

Köszönjük a munkájukat!


Üdvözlettel,

Pató Tibor László

ügyvezető”


skinet kft

Megmondom őszintén, hogy amikor néhány éve megkerestek bennünket az együttműködés lehetőségével, akkor igen kis esélyt láttunk arra, hogy bármi hasznunk is származhat a dologból.

Ma viszont azt sajnálom, hogy nem csatlakoztunk már a kezdeteknél, ugyanis minden túlzás nélkül állíthatom, hogy egy égi áldással felér a kapcsolatunk. Minden úgy működik ahogy azt ígérték és reméljük, hogy ez így is marad még nagyon sokáig.


Üdvözlettel: A SKINET KFT. CSAPATA”


toplaptop kft


“Cégünk a TopLaptop Kft. (5600 Békéscsaba, Orosházi út 60/1. asz: 14501229-2-04) 2015-óta áll kapcsolatban Önökkel.

Először (2015-ben) az üzemanyagkártyás MOL szerződést, majd a telefonszolgáltató Magyar-Telekom (2017) , végül az energiaszolgáltató MVM

Partner Zrt–vel kötöttünk szerződést, mint Kék Cégcsoport tag. Mind a három szerződés kedvezőbb feltételekkel lett megkötve, mint a korábbi szerződéseink.

Nagyon elégedettek vagyunk a megkötött szerződésekkel és az Önök közreműködésével!


A további sikeres együttműködés reményében:

Köszönettel:

TopLaptop Kft.”

kocsis és szabó ügyvédi iroda

“Tisztelt Kék Cégcsoport Kft.

Irodánk már sok éve áll együttműködésben a Kék Cégcsoport Kft-vel mobil előfizetéssel kapcsolatban. Az együttműködést sikeresnek gondoljuk és reméljük, hogy a jövőben is mindkét fél által gyümölcsöző módon folytatódik.


Weboldalunk: https://kocsisszabougyved.hu


Üdvözlettel:

Dr. Kocsis Ildikó”


alba-pollux kft

„Számunkra nagyon kedvező, hogy több esetben problémás kérdésekben nem nekünk kell a tartani a kapcsolatot (problémamegoldást keresni) az ügyintézővel. Így idő spórolunk meg és  saját munkánkkal tudunk foglalkozni.

Több alkalommal kedvezményesen vásárolhattunk termékeket és szolgáltatásokat tudunk/tudtunk igénybe venni.

A weblapra felkerülve pedig új ügyfeleket van lehetőségünk megismerni és ezáltal bővíthetjük piaci kapcsolatainkat.Üdvözlettel:

Matula Adrienn

Alba-Pollux Kft.”


ho-hó horgászcentrum

“A cégünk több mint tíz éve működik együtt a KéK Cégcsoporttal, de ez idő alatt nem sok szolgáltatást vettünk igénybe, ezért a szolgáltatásaitok sokaságáról nem túl sok véleménnyel tudok szolgálni.

A Telekom-os flotta szolgáltatásán kívül, amit a mai napig használunk, egy ideig a MOL-os üzemanyagkártyát használtunk, de aztán azt visszamondtuk.

Amúgy magáról a KéK Cégcsoporttal kapcsolatban ezen időszak alatt, csak pozitív tapasztalataim voltak/vannak. Szinte az összes vállalkozó barátom tud rólatok és ajánlottam is nekik, hogy keressenek benneteket!

A Petőfi S. utcai illetve az Árpád krt-i Székházban lévő irodában is mindig nagyon segítőkészek voltak az ott dolgozó Hölgyek, Urak!

Minden esetben nagyon gyors és rugalmas volt az ügyintézés.

Csak így tovább és remélem még 2x ennyi ideig kapcsolatban maradunk!”


Crystal audio kft

“Kék Cégcsoport!

Cégünk évek óta tagja a Kék Cégcsoportnak, és ezidő alatt folyamatos támogatásban volt részünk. Kiemelnénk a gyors és közvetlen ügyintézést, az adminisztrációs terhek könnyítését, és a cégcsoport által kínált kedvezményeket.


Üdvözlettel/Best regards,


Schmidt Erika

Irodavezető/Office manager

Crystal Audio Kft.”


Apeti tetőfedő szakkereskedés

“A cégeink közötti együttműködés évek óta minden problémától mentes!

Mindenkinek ilyen üzleti partnert kívánok!


Tisztelettel:

Kruppi Péter

Apeti Tetőfedő Szakkereskedés”


jkvitamin.hu

“Nagyon tetszett a kezdeményezés, amikor még 2007-ben először hallottam a KÉK Cégcsoportról. Egyből csatlakoztunk is! Azóta eltelt több, mint 12 év során azt tapasztaltam, hogy nagyon síma az együttműködés. Mi a mobíltelefon és üzemanyagköltség területén használjuk ki az együttműködés adta lehetőségeket. A tapsztalat az az, hogy kedvezőbb áron jutunk a mobílzolgáltatáshoz és az üzemanyaghoz. A mobílszolgáltatónál az ügyintézéseink során érezhetően kitüntetett figyelmet kapunk a KéK Cégcsoportba tartozásunk miatt, ugyanez igaz az üzemanyagszolgáltatónál is. A 2000-es évek második felében pár hasonló kezdeményezés megtalált bennünket is, de az volt a tapasztalat ezekkel a kezdeményezésekkel, hogy idővel elhaltak. A KÉK Cégcsoporttal kapcsolatos tapasztalat pedig az, hogy az elmúlt 12 évben is többször meglepte a Tagokat újabb kedvező ajánlatokkal, mind a mobílszolgáltatás, mind az üzemanyag költségek terén. Nekünk gazdaságilag nagyon megéri, hogy önkéntesen tagjai vagyunk a KÉK Cégcsoportnak és ezt a tagságunkat a jövőben is fenn kívánjuk tartani, amennyiben ez a KéK Cégcsoport jövőbeli céljaival is egyezik.


Csányi Sándor

ügyvezető

jkvitamin.hu


kift-92 utazási iroda

“fogva figyelem a tevékenységüket, de csak ebben az évben vált teljessé kapcsolatunk.Alapító ügyvezetőjükkel a rendszerváltás időszakában találkoztam több alkalommal.Akkor még csak tervezgettük a jövőt...30 év elteltével ismét "egymásra találtunk".Zoltán fiam csatlakozott először a Csoporthoz,majd az utazási irodám is...Pillanatnyilag 6 telefonnal kötődünk Önökhöz.Tervezünk további kapcsolódásokat is.

Fontosnak tartom még megjegyezni,hogy az elmúlt 5-6 évben közös ügyeinket mindig a hódmezővásárhelyi kollégákkal intéztük.Mindkét hölgy rendkívül segítökész,türelmes és az információkban naprakész volt.Gördülékenyen,könnyeden és teljes odaadással intézték ügyünket.Köszönet érte.


Együttműködésünk további kiteljesedésében bízva,maradok tisztelettel:


Dr.Körmendi János

tulajdonos,ügyvezető

KIFT-92 Utazási Iroda
z-door kft

“Cégünk, a Z- Door Kft. szinte megalakulását követően azonnal, előző cégünk 2007 óta tagja volt a csoportnak. Kis vállalkozásként mi a mobil- és a MOL szolgáltatást vettük igénybe, mindkettő nagyon kedvező, rendkívül költséghatékony megoldás, talán nem túlzás, hogy egyedülállóan előnyös.

A partner kapcsolat tartása kitűnő, munkánk során napi kapcsolatban vagyunk a területi képviselővel – Lévainé Petkó Edit -.

Mindenkinek csak ajánlani tudom, egyszerű példa, hogy az egyéb mobilszolgáltatók „kedvező ajánlataival”  „lepattannak, ha meghallják a Kék Cégcsoport nevét….

Gratulálok és további sok sikert kívánok az egész csapatnak.


Üdvözlettel:

Kendi János

ügyvezető

Z-DOOR KFT.”


n.i. épületgépészet kft

“Cégünk N.I. Épületgépész Kft. több éves kapcsolatával a Kék Cégcsoporttal teljes mértékben elégedettek vagyunk.

A kedvező ajánlatok megtétele mellett, minden esetben tapasztaltuk a a gördülékeny és gyors ügyintézést és segítségnyújtást,

Külön kiemelnénk ügyintézőjük Árendás Adrienn személyét,  aki rendszeresen, gyors felvilágosításával és ügyintézésével segítette

cégünket.

Bízunk további sikeres együttműködésünkben is!

 

Tisztelettel:

Nagy István ügyvezető”

toplakk kft

“A Toplakk Kft. Békéscsaba Orosházi út. 119 - maradéktalanul elégedett a munkátokkal.

Cégünknek több telefonos társasággal állt már régebben kapcsolatban. Sajnos volt több rossz tapasztalatunk is már. Ellentétben a KÉK CÉGCSOPORT munkájával mindig csak segítőkészséget és nagyon kedves kiszolgálást kaptunk. A telefonos díjakkal is elégedettek vagyunk látva azt is, hogy törekedtek a még olcsóbb, kedvezőbb díjak elérésére.


Amikor problémánk volt mindig segítőkészségetekről adtatok tanúbizonyságot.

Bízunk benne a jövőben is hasonló kellemes kapcsolatban maradunk.


Üdvözlettel:

Zsótér István

cégtulajdonos

Nevünk: Toplakk Kft”


végvár apartman

“Termékeik közül az üzemnyagkártyát és a telefon flotta szolgáltatást használjuk.

Rendkívül elégedett vagyok mind az árral, mind pedig a mindennapi szolgáltatással!

Az esetlegesen jelentkező problémákat mind a területi (Békéscsaba), mind pedig a központban lévő kollégák gyorsan és flottul megoldották.

Köszönjük!


A további sikeres együttműködés reményében:

Benda Rolandné

ügyvezető”

acrobat kft

" A Kék Cégcsoport nagymértékben megkönnyíti az telekommunikációs eszközbeszerzést, ill, éves szinten a telefonszámlánk 60%-ot csökkent az együttműködésnek köszönhetően !

                      

Acrobat Kft. - Horváth Krisztián”


montes hungária kft

"Nem régóta vagyunk tagja a közösségnek, de biztosan állíthatom, hogy a széles körű paletta, a kedvezmények mértéke és a kapcsolattartónk segítőkészsége és rugalmassága meggyőzött minket arról, hogy jól döntöttünk.

Tisztelettel / Mit freundlichen Grüßen / Best regards

Bak Tamás
Ügyvezető / Geschäftsführer / Managing Director"


Hertz autókölcsönző

 „A Kék Cégcsoporttal a kezdetektől partnerek vagyunk. Vállalkozásunk elengedhetetlen támaszai a kommunikációs csatornák, és az üzemanyag ellátás. Mindkét szegmensben a Kék Cég miatt megbecsült, megkülönböztetett ügyfélként kezelnek minket a szolgáltatók, nem mellékesen olyan konstrukciókat kínálva, amire középvállalkozóként esélyünk sem lenne. Köszönjük az együttműködést!”

Szabó Fólia

"A Szabó Fólia több, mint tíz éve vált Kék Cégcsoport taggá. Az első időkben szinte csak a kedvezményes telefonszolgáltatást vettem igénybe, azonban az évek múlásával megismertem a kedvező biztosítási és kedvező utazási lehetőségeket is. Erdei István Úr területi képviselő személyében a Kék Cégcsoport egy „bónusz ajándékot” biztosított számunkra, rendkívül elégedett vagyok a munkájával. Biztos vagyok benne, hogy a közeljövőben egyéb területeken is tudunk majd együtt dolgozni. Teljességgel beigazolódni látszik Scherer András Igazgató Úr szlogenje, miszerint „Közösségben az erő!” Csak biztatni tudok minden cégvezetőt, hogy váljon Kék Cégcsoport taggá, mert együtt eredményesebbek lehetünk.


Köszönettel és üdvözlettel:
Szabó Attila
ügyvezető"


Grund-Bau-hungary Kft

"A Kék Cégcsoport segítségével sokkal gördülékenyebben jutottunk a vágyott haszon gépjárműhöz, alig volt adminisztrációs teendő és az árból is kedvezményt kaptunk. Nagyon elégedettek vagyunk! Külön kiemelnénk Tóta Tibort, aki közvetlenségével és barátságos hozzáállásával végig segítette a beszerzést. "
Nagy József, ügyvezető - Grund-Bau-Hungary Kft

gyulai irányítástechnika kft

"Több, mint 3,5 éve csatlakoztunk a KéK Cégcsoporthoz, s mivel az „ízlésünk” is megegyezett (korábban is a MOL és Telekom partnerei voltunk), együtt sokkal kedvezőbb díjakkal tudtuk továbbra is igénybe venni a meglevő szolgáltatásokat.

A KéK szolgáltatások között böngészve pedig lehetőségünk volt részt venni egy felejthetetlen Lappföldi családi kiránduláson is.
Időközben az is kiderült, milyen sokan vagyunk csoporttagok a régióból, akikkel azóta sikerült új partneri viszonyt is kialakítani.


Üdvözlettel:
Gyulai Vilmos
Ügyvezető "


konformitás tanúsító kft

"Örülünk, hogy Partnereink vagytok és elmondhatjuk tapasztalatainkat. Az elmúlt néhány évben több területen működtünk együtt Veletek és csak pozitív benyomásokat szereztünk. Délalföldi tanúsító szervezetként működünk, így elsősorban a hódmezővásárhelyi iroda vezetőivel, munkatársaival állunk kapcsolatban. Több kedvező szolgáltatást, ésszerű döntést köszönhetünk működési költségeink alakulásában a biztosítások, a kedvező távközlési tarifák, utazási lehetőségek területén. Rendszertanúsító szervezetként pontosan tisztában vagyunk a „jó vevőszolgálati tevékenység” követelményeivel, mely meghatározó egy mai vállalkozás sikerében. Kiválóak vagytok hatékonyságban, pontosságban, segítőkészségben és üzleti kommunikációban is. Leendő ügyfeleiteknek javasoljuk, forduljanak bizalommal Hozzátok.
 
További eredményes működést és üzleti sikereket kívánunk!
 
Üdvözlettel:
Benákné Szűcs Katalin
Ügyvezető igazgató"

creatív color stúdió kft

"Cégünk a Creatív Color Stúdió Kft. (5100 Jászberény, Bajcsy Zsilinszky utca 6.) pár éve áll kapcsolatban Önökkel.
Az energiaszolgáltató MVM Partner Zrt–vel szerződtünk, mint Kék Cégcsoport tag.
Elégedettek vagyunk a szolgáltatásukkal, a gyors ügyintézéssel.
Bízva a további együttműködésben"Tisztelettel
Mészáros Nikolett


Online kapcsolat

Írjon nekünk üzenetet