Bemutatkozunk
Ismerje meg a KéK Cégcsoportot!

Üdvözöljük

A 2000-ben alapított KéK Cégcsoport egy kölcsönös üzleti előnyök érdekében szerveződött vállalkozói közösség, amelynek stratégiai célja, hogy a listaáraknál jóval alacsonyabb, versenyképes árakat és korszerű szolgáltatásokat biztosítsunk a mikro-, kis- és középvállalkozások számára. Számos területen (távközlés, biztosítás, gépjárművásárlás, üzemanyag-vásárlás, hitelintézés, üzleti- és adótanácsadás, utazás) kínálunk jelentős kedvezményeket, amelyeknek köszönhetően csökkentheti vállalkozása működési költségeit, ugyanakkor a tagság egyéb előnyöket is biztosít a vállalkozások számára. A jól kontrollált költségek egyrészt kiszámítható működési környezetet teremtenek, másfelől elősegíthetik a fejlesztéseket és az új beruházásokat, támogathatják a cég növekedését.

A KéK Cégcsoportot jelenleg 4000-nél is több vállalkozás alkotja, az ország valamennyi területén vannak tagjaink. A tagokkal a területi képviselők vannak közvetlen kapcsolatban, akik tanácsadó tevékenység keretén belül segítik a vállalkozást a költségek optimalizálásában, a további szolgáltatások igénybevételében. A Cégcsoport folyamatosan növekszik, üzleti partnereink és az általunk kínált szolgáltatások köre folyamatosan bővül: figyelemmel kísérjük az árak alakulását, és újabb kedvezményeket érvényesítünk a szolgáltatókkal folytatott áralkuk során. Tagjainkat egyre szélesebb körben és egyre nagyobb kedvezményekkel juttatjuk olyan termékekhez vagy szolgáltatásokhoz, amelyek az üzleti- és a privát élet eredményes működtetéséhez szükségesek.

Az elmúlt években komoly eredményeket sikerült elérnünk, és hangsúlyozni kívánom, hogy ezek az eredmények közösen elért eredményeink. A KéK Cégcsoport erejét az összefogás jelenti, a változatos üzleti profillal rendelkező vállalkozások szoros együttműködése, az önkéntes alapon szerveződött társulás érdekérvényesítő potenciálja. Céljaink a kezdetektől fogva közösek: előnyös üzleti konstrukciókat és magas színvonalú szolgáltatásokat kívánunk elérni.

A Cégcsoporton belüli kommunikációt több eszköz is szolgálja. A negyedévente megjelenő KéK Körkép magazinban – amelyet a Tagok térítésmentesen kapnak meg – hasznos információkat, híreket, szakmai interjúkat olvashat az érdeklődő (a magazin megjelent számait megtalálja a Letölthető anyagok menüben). A megújult honlapok szintén a folyamatos információáramlást, a Tagok és az Érdeklődők tájékoztatását szolgálják, ugyanakkor a regisztrált felhasználók számára hasznos szolgáltatásokat is nyújtanak.

Cinque Terre

A KéK Cégcsoport vezetőjeként szilárdan hiszem, hogy a párbeszéd és az együttműködés a siker felé vezető út legfontosabb mérföldköve, mert az összefogás komoly lehetőségeket teremt, az okos döntések pedig mindig kifizetődnek.

Scherer András
tulajdonos, ügyvezető igazgató

Több mint 4000 ügyfél

Partnereink köre évről évre nő, a kedvező feltételeknek köszönhetően. A tagokkal a területi képviselők vannak közvetlen kapcsolatban, akik tanácsadó tevékenység keretén belül segítik a vállalkozást a költségek optimalizálásában, a további szolgáltatások igénybevételében.

Képviselők

Kedvezmények, szolgáltatások

Tagjainkat egyre szélesebb körben és egyre nagyobb kedvezményekkel juttatjuk olyan termékekhez vagy szolgáltatásokhoz, amelyek az üzleti- és a privát élet eredményes működtetéséhez szükségesek.

Szolgáltatások

Pozitív élmények

Számos területen (távközlés, biztosítás, gépjárművásárlás, üzemanyag-vásárlás, hitelintézés, üzleti- és adótanácsadás, utazás) kínálunk jelentős kedvezményeket, amelyek csökkentik vállalkozása működési költségeit, ugyanakkor a tagság egyéb előnyöket is biztosít a vállalkozások számára.

Vélemények

Online kapcsolat

Írjon nekünk üzenetet