Csatlakozzon Ön is a
KéK vállalkozói közösségéhez
Spóroljon költségein, a listaáraknál jobb feltételek mellett! Ismerje meg azokat a szolgáltatásokat, melyeket nálunk biztosan olcsóbban kaphat meg!
Tovább

Rólunk

A KéK Cégcsoportot jelenleg 4000-nél is több vállalkozás alkotja, az ország valamennyi területén vannak tagjaink. A tagokkal a területi képviselők vannak közvetlen kapcsolatban, akik tanácsadó tevékenység keretén belül segítik a vállalkozást a költségek optimalizálásában, a további szolgáltatások igénybevételében. A Cégcsoport folyamatosan növekszik, üzleti partnereink és az általunk kínált szolgáltatások köre folyamatosan bővül: figyelemmel kísérjük az árak alakulását, és újabb kedvezményeket érvényesítünk a szolgáltatókkal folytatott áralkuk során. Tagjainkat egyre szélesebb körben és egyre nagyobb kedvezményekkel juttatjuk olyan termékekhez vagy szolgáltatásokhoz, amelyek az üzleti- és a privát élet eredményes működtetéséhez szükségesek.

Küldetésünk az, hogy megoldást nyújtsunk minden olyan KKV vállalkozásnak, amely kötelező havi kiadásain okosan szeretne spórolni, és azon jelentősen megtakarítani. Valljunk, hogy együtt összefogva, könnyebb, így olyan árakat harcolunk ki a vállalkozók számára hasznos szolgáltatóknál, amelyek a listaárnál alacsonyabb áron, vagy kedvezményesen érhetőek el tagjaink számára!

Amennyiben csatlakozik hozzánk:
Élvezheti az összes partnerünk nyújtotta szolgáltatást kedvezményesen, Árengedménnyel vásárolhat, és vehet igénybe szolgáltatásokat és termékeket, Információt kap minden új, Önnek igénybe vehető partnerről, Részt vehet céges rendezvényeinken!

Szolgáltatásaink

Amikben állunk ügyfeleink rendelkezésére

Kiemelt szolgáltatások

Vásároljon gépjárművet olcsóbban! Tankoljon olcsóbban!, Telekommunikáció, Utazzon kedvezménnyel!, Cafetéria és juttatások, Kiemelkedő biztosítások,

Tovább

Online szolgáltatások

KéKZone, KékStore és Kék Expansion online szolgáltatások az anyacég működési elvét alapul véve, de más struktúrába helyezve jöttek létre, a vállalkozások online jelenlétének megerősítése céljából.

Tovább

Extra szolgáltatások

Hitel és ügyintézés, Mobil készülékek és szerviz, Pályázatfigyelés, Irodaszer szolgáltatás, Gáz és energia, Mediátori tevékenység, Egészség és nyugdípénztár, Flottakövetés, Épületgépészet

Tovább

Minősítéseink

Amikre büszkék vagyunk

Online kapcsolat

Írjon nekünk üzenetet