A Kék Cégcsoportban megtalálhatja élete legjobb állását Ön is.

Rugalmas munkaidővel Öné a választás lehetősége: kezdhetsz később vagy korábban.

Az idő a sajátja, rendelkezzen vele Ön!

Arra törekszünk, hogy az általunk nyújtott juttatások rugalmasak, versenyképesek és átfogóak legyenek, és a magyarországi piachoz igazodjanak.

Területi vezető

Felhívás Területi vezető pozíció betöltésére

Csatlakozzon KéK Fiókirodáink hálózatához Területi vezetőként!

Üzleti együttműködés lehetőségét ajánljuk fel azon könyvelőirodák vezetőinek vagy több éves biztosításközvetítői múlttal rendelkező szakembereknek, akik a meglévőnél eredményesebb vállalkozást akarnak kiépíteni, anyagi és szakmai egzisztenciát kívánnak teremteni a rendszerünkhöz való csatlakozással.

A Területi vezetői pozícióban lévő kollegáink a dinamikusan növekvő mikro-, kis- és középvállalkozásokat tömörítő KéK Cégcsoport fiókjaiként szolgálják ki a tagvállalkozások általános költségcsökkentő és vállalkozásfejlesztési igényeit, reklám- és ügynöki tevékenység nélkül (jelenlegi munkatársaink elérhetőségeit a Kapcsolat menüpontban találja meg). Ha felkeltettük az érdeklődését, kérjük, töltse le a felhívást PDF formátumban, olvassa el a dokumentumot, és jelentkezzen a megadott címen!

Felhívás Területi vezető pozíció betöltésére

Biztosítási üzletkötő

Felhívás biztosítási üzletkötők részére

Együttműködésünket ajánljuk fel azoknak az ügynököknek, akik a növekvő költségeik és adminisztrációs terheik helyett inkább az üzletre és az ügyfelekre koncentrálnának, akik hajlandóak beletanulni a biztosítási tevékenységen túli termékeink, szolgáltatásaink értékesítésébe és képesek a már meglévő és jövőbeni tagjaink igényeit teljes körűen kiszolgálni.

Munkatársaink egy egységes arculat mögött, tanácsadói függetlenségüket megőrizve képviselhetik az ügyfélkörük érdekeit, kiszolgálhatják igényeiket, mindezt közös szakmai elvek mentén, transzparensen és megbízhatóan, az értékesítéshez szükséges hatékony háttértámogatás biztosításával.

Jelenlegi rendszerünkben biztosított az állomány folyamatos szinten tartása, illetve növelése, a meglévő és új ügyfélkörben történő keresztértékesítésnek köszönhetően!

Tevékenységünk eredménye, hogy állományunk stabil, nem kell attól tartanunk, hogy egy újabb év végi versenyben alul maradunk és állományt vesztünk! Ellenkezőleg, hiszen a meglévő ügyfélkörünk mellé havonta 50- 60 új cég csatlakozik!